Skuode akcija „Biblioteka ieško tavęs“


Balandžio 25-osios popietę Skuodo rajono savivaldybės R. Granausko viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo skyriaus darbuotojai, pasitelkę į pagalbą Skuodo atviro jaunimo centro darbuotojus ir lankytojus, surengė akciją “Biblioteka ieško tavęs“. Apsilankyta įvairiose Skuodo miesto įstaigose, jų darbuotojai buvo pasveikinti su prasidėjusia Nacionaline bibliotekų savaite.

Tą dieną bibliotekininkų ir miesto jaunimo atstovų grupė apsilankė Skuodo vaistinėje “Skopolija“, Kredito unijos Skuodo bankelyje, Skuodo informacijos centre, „Lietuvos draudimas“ AB Skuodo skyriuje , Skuodo autobusų stotyje, Skuodo rajono savivaldybės administracijoje, Skuodo miesto ir kaimiškojoje seniūnijose. Aplankytiesiems išdalinti knygų skirtukai su juose įrašytais bibliotekos kontaktais, jie pakviesti apsilankyti bibliotekoje.

2017 balandžio 24-30 d. Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė skelbia: Tu esi biblioteka. Tu gali ją keisti. Kurkime biblioteką kartu.

Skuodo rajono savivaldybės R. Granausko viešoji biblioteka šiemet kviečia visus – DIDELIUS ir MAŽUS, (NE)SKAITANČIUS ateiti į bibliotekoje vyksiančius renginius, edukacinius užsiėmimus ir akcijas. Bibliotekos darbuotojai yra atviri ir nebijantys iššūkių, todėl bibliotekų savaitę pasitiko kupini naujų idėjų ir iniciatyvų.

 

Skuodo rajono savivaldybės R. Granausko viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo skyriaus informacija

Parašykite komentarą